Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPSM

Declaraţia Partidului Popular Socialist din Moldova

|versiune pentru tipar||
PPSM / 22 mai 2012
Partidul Popular Socialist din Moldova

În ultimele luni societatea moldovenească este tulburată de insistenţa forţelor politice de la guvernare de a legaliza în Moldova — ţară cu tradiţie ortodoxă, homosexualitatea.

Partidul Popular Socialist din Moldova îşi exprimă protestul hotărît împotriva adoptării legii respective în grabă, în Parlament.

Este evident, că guvernanţii, care au eşuat decisiv în soluţionarea problemelor vitale ale cetăţenilor, încearcă să “hraneasca” poporul cu iluzii şi cedeaza şantajului, promovat de trimişii Uniunii Europene. Alianţa pentru Integrarea Europeană, astfel crează încă un motiv de dezbinare şi conflict în societatea noastră, cuprinsă de criză, şomaj şi sărăcie. Se loveşte în fiinţa naţională şi statală, în tradiţii, spiritualitate şi cultura multiseculară a poporului moldovenesc.

Partidul Popular Socialist din Moldova cheamă deputaţii moldoveni să se dezică de adoptarea legii ruşinoase, şi astfel să se alinieze acelor ţări europene, care au respins proiectele respective.

Chemăm forţele politice şi societatea civilă să se opună acţiunilor distructive ale Alianţei de Guvernare care vin să slăbească coieziunea social-culturală şi fundamentul institutului familiei în Republica Moldova.

Sursa: ppsmd.org

Declaraţia Partidului Popular Socialist din Moldova Declaraţia Partidului Popular Socialist din Moldova