Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Preşedintele PSD, Victor Şelin, a întreţinut o întîlnire de lucru cu noul ambasador al Republicii Populare Chineze în Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PSD / 23 august 2010
Partidul Social Democrat

În Republica Moldova a sosit noul ambasador al Republicii Populare Chineze, care în timpul apropiat va înmâna scrisorile de acreditate şi va începe exercitarea obligaţiunilor de Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar.

În cadrul pregătirilor pentru exercitarea funcţiilor, diplomatul a întreţinut o întâlnire de lucru cu Preşedintele Partidului Social Democrat, Victor Şelin. A fost remarcat faptul că este prima întâlnire cu lideri ai partidelor politice, pe care a întreprins-o noul Ambasador.

Pe parcursul schimbului de păreri privind situaţia social-politică din ţară, s-a menţionat că Partidul Social Democrat din Moldova este unica formaţiune politică care în Programul său de activitate a determinat ca ţară partener strategic — China, elaborând şi planuri argumentate pentru atragerea investiţiilor chineze în sectorul real al economiei Moldovei.

Părţile au discutat pe marginea planurilor de colaborare interpartinică dintre Partidul Social Democrat din Moldova şi Partidul Comunist din China.

Părţile au convenit asupra posibilităţilor de organizare a vizitelor oamenilor de afaceri, a reprezentanţilor organizaţiilor obşteşti şi a unei delegaţii politice a Partidului Social Democrat în China cu scopul dezvoltării relaţiilor strategice dintre Moldova şi China.

Centrul de presă PSD

Comunicat de presă al Partidului Social Democrat Avantajele mari ale Moldovei mici, dar independentă