Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Protestatarii continuă să-şi manifeste nemulţumirea faţă de actualul Guvern

|versiune pentru tipar||
PSD / 3 decembrie 2011 | 
Partidul Social Democrat

Astăzi protestatarii au continuat să-şi manifeste nemulţumirea faţă de actualul Guvern care deja de 4 săptămîni, rămîne a fi indiferent faţă de revendicările invocate încă la 12 noiembrie 2011.

Mai mulţi trecători ai arterei principale a capitalei, susţin iniţiativa de colectare a semnăturilor împotriva politicii antisociale promovate de actuala Guvernare, şi consideră că doar prin solidaritate umană, poporul va putea obliga guvernanţii să respecte jurământul funcţionarului public, care a fost ales de către popor şi va acţiona pentru satisfacerea intereselor poporului.

Secretarul General al PSD, Sergiu Coropceanu a adus la cunoştinţă că nici Consiliul Municipal Chişinău nu este funcţional, edilul Dorin Chirtoacă fiind preocupat de banii de la BERD şi nicidecum de greutăţile cu care se confruntă chişinăuienii.

În acelaşi timp, Coropceanu a declarat că PSD va continua acţiunile de protest atîta timp pînă cînd Premierul sau cineva din oficialii guvernamentali vor ieşi în faţa oamenilor şi vor expune opiniei publice acţiunile întreprinse pentru satisfacerea revendicărilor invocate în cadrul acţiunilor de protest din 12, 19 şi 26 noiembrie.

Sergiu Coropceanu este ferm convins că protestatarii vor reuşi să înfrunte actualul Guvern şi dacă acesta nu va fi receptiv cerinţelor poporului, se va insista pe Demisia Guvernului care nu a fost capabil să acţioneze în interesele cetăţenilor RM, fiind prioritare ordinele Fondului Monetar Internaţional sau alte societăţi financiare internaţionale.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

Sergiu Coropceanu: “Chirtoacă a privatizat fracţiunea PL şi PLDM din cadrul Consiliului Municipal Chişinău” Campania “Poporul Moldovei împotriva Guvernului” continuă şi în Bălţi