Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Reportaj din Piaţa Marii Adunări Naţionale, 4 decembrie 2011

|versiune pentru tipar||
PSD / 4 decembrie 2011
Partidul Social Democrat

Campania “Poporul Moldovei împotriva Guvernului”

Astăzi, Duminică 4 decembrie 2011, Preşedintele Partidului Social Democrat Victor Şelin a discutat cu protestatarii şi trecătorii privind necesitatea continuării manifestării nemulţumirii faţă de actuala guvernare şi de a insista pe Demisia Guvernului RM.

Victor Şelin a precizat că toate semnăturile colectate de la cetăţeni vor fi utilizate drept confirmare a nemulţumirii oamenilor faţă de politica antisocială promovată de Guvern. Liderul PSD a asigurat că formaţiunea va sprijini acţiunile de protest şi săptămîna viitoare, la fel fiind continuată acţiunea de colectare a semnăturilor împotriva tarifelor stabilite ilegal de către ANRE.

Victor Şelin a informat protestatarii despre mitingul desfăşurat ieri în mun. Bălţi şi despre solidaritatea locuitorilor din Bălţi privind nemulţumirea faţă de tarifele exagerate şi pensiile şi salariile care nu asigură minimum de existenţă.

Partidul Social Democrat desfăşoară campania “Poporul Moldovei împotriva Guvernului” de 4 săptămîni şi cere ca Guvernul să satisfacă revendicările invocate la acţiunile de protest din 12, 19 şi 26 noiembrie, în caz contrar se va insista pe Demisia Guvernului.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

Campania “Poporul Moldovei împotriva Guvernului” continuă şi în Bălţi PSD iniţiază Referendumul Republican pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Vamală Rusia — Belarus — Kazahstan