Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

PSD speră că moldovenii din afară vor vota pentru Aliona Moon

|versiune pentru tipar||
PSD / 17 mai 2013
Partidul Social Democrat

În cîteva zile, Republica Moldova va fi revăzută de către Comunitatea Europeană prin reprezentanta Moldovei la concursul anual Eurovision Contest Song-2013, Aliona Moon. Este o oportunitate unică de a ne susţine concurenta la acest concurs şi de a demonstra solidaritatea moldovenilor atît în acordarea votului pentru Aliona Moon, dar şi o ocazie de a contribui cu toţii împreună la promovarea imaginii corecte a statului moldovenesc.

În acest sens, Partidul Social Democrat a venit cu un mesaj către Diasporile de moldoveni să acorde votul său pentru Aliona Moon, tocmai pentru a susţine atît reprezentantul nostru dar şi Republica Moldova.

“Unii din voi cunosc situaţia politică din ţară, fapt care a dezamăgit pe mulţi dintre voi, însă cel mai neplăcut este că şi reprezentanţii europeni la fel ca şi dvs., au rămas profund dezamăgiţi de actuala elită politică. Tocmai din această cauză este nevoie de a utiliza această oportunitate şi prin valorile şi talentele noastre să reuşim, noi cetăţenii să readucem statul moldovenesc în vizorul comunităţii europene”, scrie în scrisoarea oficială.

PSD îi urează succese Alionei Moon şi sperăm că prin consolidarea moldovenilor afalţi peste hotare vom reuşi să obţinem un rezultat proeminent.

Sursa: www.psdm.md

SA “Moldovagaz” tergiversează procesul de judecată iniţiat de ei însăşi Declaraţia Partidului Social Democrat cu privire la susţinerea acţiunilor Mitropoliei Moldovei preconizate pentru 19 mai 2013