Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

PSD va desfăşura de Paşti acţiuni de caritate

|versiune pentru tipar||
PSD / 18 aprilie 2014
Partidul Social Democrat

Cu ocazia Sfintelor sărbători de Paşti, Partidul Social Democrat va desfăşura mai multe acţiune de binefacere. Despre aceasta a anunţat liderul social-democraţilor, Victor Şelin.

În acest sens, PSD urmează să ajte mai mulţi bătrini dar şi membri ai Sindicatului Independent “Protecţia Socială”, cu care deja se lucrează de mai mulţi ani.

În acelaşi timp, Preşedintele PSD a calificat drept incorect amestecul liderilor politici în treburile bisericeşti. Victor Şelin s-a indignat pentru faptul că unii lideri politici îşi fac piar pe seama unor lucruri spirituale, care dintre ei ar fi gata să finanţeze livrarea Focului Haric din Ierusalim în Republica Moldova. Liderul PSD spune că acest comportament inadecvat ofensează sentimentele credincioşilor. “ Acest comportament al unor politicieni nu va induce în eroare alegătorii, care deja îşi permit să speculeze pe teme religioase. Mass-media controlată face tot posibilul pentru a asigura întoarcerea partidelor din Colaiţia Pro — Europeană la guvernare, dar frustrarea oamenilor este atât de mare încât nu aş sfătui alianţa de a-şi face iluzii cu privire la victoria sa” — a concluzionat Victor Şelin.

Sursa: www.psdm.md

PSD solicita o intrevedere cu toţi Ambasadorii UE acreditaţi la Chişinău Sergiu Coropceanu: Grija faţă de oameni a fost şi este prioritatea PSD