Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Adresarea PSD către veteranii de război cu ocazia Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei, 9 mai

|versiune pentru tipar||
PSD / 5 mai 2017
Partidul Social Democrat

Stimaţi veterani ai Marelui Război pentru Apărarea Patriei,

Partidul Social Democrat aduce sincere felicitări tuturor veteranilor de război cu ocazia Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei. Data de 9 mai este o zi istorică pentru întreaga omenire. Datorită celor care au luptat în Marele Război pentru Apărarea Patriei, astăzi noi putem să ne bucurăm de pace şi linişte în ţară. Chiar dacă voi aţi dus o viaţă foarte grea, astăzi noi ne închinăm în spirit solidar, mulţumind pentru eliberarea statului nostru de sub ocupaţia fascistă.

Ziua Victoriei rămîne în memoria noastră drept un îndemn patriotic de a preţui valorile statului nostru şi de a ne mîndri de faptul că printre noi mai există oameni care ne-au asigurat dreptul la o viaţă mai bună şi de la care mai putem auzi istorii eroice de pe timpul războiului, lucruri mai puţin cunoscute de generaţia de astăzi. Pentru unii din noi această zi este una specială, deoarece îi mai avem alături pe bunei, cei care pentru societatea noastră sunt eroii neamului. Totodată există şi cei care şi-au dat viaţa, şi aceasta doar cu gînduri nobile că viitoarele generaţii nu vor cunoaşte esenţa unui război armat.

Partidul Social Democrat vă adresează sincere mulţumiri pentru susţinerea dvs. în mai multe acţiuni ale noastre, ba mai mult pentru învăţămintele şi propunerile voastre care denotă încă o dată spiritul civic înăsprit şi care, şi astăzi, vine pentru a contribui la viitorul prosper al statului nostru.

Cu ocazia Zilei Victoriei, Partidul Social Democrat vă urează sănătate şi bunăstare. Ne exprimăm profund respectul faţă de spiritul civic manifestat de dvs. în cadrul celui de-al doilea război mondial.

Cu respect şi consideraţiune,

Victor ŞELIN,
Preşedintele Partidului Social Democrat

Sursa: www.psdm.md

Trei proiecte PSD pentru scoaterea ţării din criză Poziţia PSD pe marginea recomandărilor Comisiei de la Veneţia privind trecerea la votul mixt