Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSL

Apel al Partidului Social-Liberal către cetăţenii Republicii Moldova

|versiune pentru tipar||
PSL / 5 august 2003
Partidul Social-LiberalPartidul Social-Liberal (PSL) îi îndeamnă pe toţi cei care susţin iniţiativa preşedinţiei olandeze a OSCE să participe la colectarea semnăturilor în favoarea implicării Uniunii Europene în procesul de soluţionare a conflictului transnistrean.

Această iniţiativă a Uniunii Europene reprezintă un mesaj de maximă deschidere faţă de Republica Moldova. Prin acest Apel, Partidul Social-Liberal doreşte să demonstreze că poporul nostru nu trebuie să fie identificat cu guvernarea comunistă şi că societatea civilă din Republica Moldova are de spus un cuvînt greu într-o problemă ce ţine de viitorul nostru şi al copiilor noştri.

Vă rugăm să vă implicaţi în organizarea colectării de semnături în comunitatea Dvs., întru susţinerea acestei iniţiative, şi să trimiteţi cît mai curînd posibil lista cu semnături pe adresa: Chişinău, str. Bulgară nr. 24 “B”, Partidul Social-Liberal, sau să semnaţi direct pe adresa electronică a partidului: secretariat@psl.md.

Avem, poate, ultima şansă să ne apropiem de Europa! Să nu o ratăm!

Şapte argumente:

De ce trebuie să semnăm şi să-i îndemnăm pe alţii să semneze?

Implicarea Uniunii Europene în procesul de soluţionare a conflictului transnistrean şi susbstituirea forţelor ruseşti cu cele europene înseamnă:

Serviciul de presă şi relaţii externe al PSL
Declaraţie privind iniţiativa preşedinţiei olandeze a OSCE referitoare la implicarea Uniunii Europene în procesul de soluţionare a conflictului transnistrean Poziţia Partidului Social-Liberal vizavi de recentele declaraţii antiromâneşti ale Guvernului Republicii Moldova