Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSL

Declaraţia Ligii Tineretului Social-Liberal adoptată la Biroul Naţional 21 Martie 2006 privind atacurile din ziarul “PULS”

|versiune pentru tipar||
PSL / 22 martie 2006
Partidul Social-LiberalLiga Tineretului Social-Liberal rămâne indignată de faptul că, Uniunea Tineretului Comunist a atacat în mai multe rânduri ideea liberală din Republica Moldova prin articolele publicate în ziarul “Puls” din 3 şi 10 martie 2006.

Dorim să menţionăm, că site-ul www.psl.md nu mai aparţine Partidului Social-Liberal din 18 februarie 2006, astfel, responsabilitatea informaţiei plasate pe această pagină nu ţine de competenţa noastră. În situaţia când site-ul este administrat de alt proprietar, apariţia articolului “Pornoliberalii”, denotă incompetenţa şi lipsa de documentare a autorului.

Vizavi de cel de al doilea articol “Liberalismul distruge democraţia în ţările sărace”, considerăm, că acesta are o tentă de manipulare în scopul denigrării ideii liberale în Republica Moldova. Astfel dorim să reamintim, că Partidul Social-Liberal rămâne unica forţă ce reprezintă segmentul liberal din Republică.

Serviciul Relaţii Publice a Ligii Tineretului Social-Liberal
Declaraţia grupului deputaţilor social liberali privind evoluţia situaţiei din estul Republicii Moldova Declaraţia Ligii Tineretului Social-Liberal adoptată la Biroul Naţional din 19 septembrie 2006 vizînd introducerea manualelor de istorie integrată în şcolile din Republica Moldova