Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSL

Comunicat de presă al Partidului Social-Liberal

|versiune pentru tipar||
PSL / 12 decembrie 2006
Partidul Social-LiberalSăptămîna trecută un grup de foşti membri ai PPCD în frunte cu ex-preşedintele executiv al acestei formaţiuni dl Sergiu Burcă au aderat la Partidul Social-Liberal. Duminică, 10 decembrie, în cadrul şedinţei Consiliului organizaţiei municipale Chişinău a Partidului Social-Liberal, preşedintele PSL Oleg Serebrian a făcut publică decizia acestora înmînîndu-i oficial dlui Burcă carnetul de membru şi insigna de partid. Preşedintele PSL a salutat decizia acestuia de a se alătura PSL menţionînd faptul că această adeziune este un prim-pas în vederea fortificării segmentului liberal, o expresie clară a faptului că anume Partidul Social-Liberal reprezintă acel nucleu în jurul căruia poate fi consolidată opoziţia liberal-democrată din Basarabia. El şi-a exprimat certitudinea că pînă la finele acestui an se vor produce şi alte evenimente de acest fel.

În cadrul aceleiaşi reuniuni Sergiu Burcă a fost ales cu unanimitate de voturi în calitate de vicepreşedinte al organizatiei municipale Chişinău a PSL şi desemnat preşedinte ad-interim al acestei structuri pe durata absenţei preşedintei în exerciţiu, dna Olga Nicolenco, aflată în momentul de faţă cu o bursă de cercetare în SUA.

Serviciul presă şi relaţii externe al PSL
Declaraţia deputatului PSL Oleg Serebrian prezentată în şedinţa plenară a Parlamentului Republicii Moldova din 8 decembrie 2006 Declaraţia deputatului PSL Igor Klipii prezentată în plenului Parlamentului Republicii Moldova