Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Igor Dodon salută preluarea preşedinţiei în Parlamentul European de către socialistul german Martin Schulz

|versiune pentru tipar||
PSRM / 18 ianuarie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Igor Dodon, preşedinte al Partidului Socialiştilor din R. Moldova, deputat în Parlamentul RM, a transmis un mesaj de felicitare d-lui Martin Schulz, liderul grupului socialist din Parlamentul European care a fost ales preşedinte al Parlamentului European.

În mesajul său de felicitare Igor Dodon a menţionat următoarele:

“Stimate domnule Preşedinte Schulz,

Permiteţi-mi în numele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova şi al meu personal să vă adresez sincerele felicitări cu prilejul alegerii Dvs. în calitate de Preşedinte al Parlamentului European.

Exprimăm convingerea că odată cu alegerea Dvs. în această importantă funcţie, comunitatea europeană va avea o voce puternică a echilibrului, păstrării şi promovării valorilor comune durabile, la fel ca şi a soluţiilor pentru provocările pe care le trăim împreună.

Suntem convinşi că noile tendinţe ale Socialismului modern vor contribui la întărirea prosperităţii şi stabilităţii europene.

Reiterînd urările de succese şi realizările notorii, Vă rog să acceptaţi, Excelenţă, asigurarea înaltei noastre consideraţiuni.”

Sursa: socialistii.md

Poziţia Partidului Socialiştilor cu privire la iniţiativa AIE de organizare a unui referendum constituţional Discuţie telefonică cu Secretarul General al Consiliului Europei despre referendumul constituţional