Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Igor Dodon s-a întîlnit cu ambasadorul Japoniei în Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PSRM / 23 martie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Igor Dodon, preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova a avut astăzi o întrevedere cu Toichi SAKATA, Ambasador al Japoniei în Republica Moldova, cu reşedinţa la Kiev.

În cadrul dialogului Igor Dodon a trecut în revistă situaţia social-politică şi economică din ţară, relatînd despre ultimele evenimente din R. Moldova.

Ambasadorul Japoniei a ţinut să sublinieze importanţa depăşirii crizei politice din Republica Moldova, subliniind în acest sens rolul important al socialiştilor. În opinia ambasadorului Sakata, fortificarea eşichierului politic de stînga va duce la maturizarea clasei politice moldoveneşti.

Totodată, diplomatul nipon a încurajat promovarea reformelor în continuare pentru dezvoltarea cu succes a Moldovei.

Igor Dodon a adus mulţumiri pentru suportul continuu şi semnificativ al Japoniei acordat Republicii Moldova de-a lungul anilor, reiterîndu-şi întreaga disponibilitate de a participa la diversificarea cooperării reciproce şi pe viitor.

Sursa: socialistii.md

Igor Dodon a solicitat de la Ministrul Educaţiei explicaţii privind redenumirea disciplinei de “istorie” Atac pe două fronturi asupra Moldovei şi moldovenilor