Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Igor Dodon Vă felicită cu Sărbătorile de iarnă

|versiune pentru tipar||
PSRM / 29 decembrie 2012 | 
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Dragi prieteni,

Sărbătorile de iarnă întotdeauna sunt aşteptate cu bunăvoinţă pentru atmosfera lor feerică, dominată de pace, dragoste şi farmec. Dar această perioadă ne oferă şi o deosebită ocazie de a face bilanţuri şi de a planifica.

Anul ce s-a încheiat a fost pentru Moldova un an dificil, marcat de eşecuri în politicile promovate de guvernare, de sărăcire tot mai profundă a populaţiei, de lupte în interiorul puterii şi indiferenţă faţă de soarta Republicii Moldova.

Cu toate problemele existente, Moldova trebuie, totuşi, să-şi urmeze destinul, chiar dacă acesta este anevoios şi cu multiple obstacole. Însă vreau să Vă asigur că socialiştii sînt hotărîţi să continue calea interesului naţional, avînd ca piloni suveranitatea, independenţa şi integritatea teritorială, democraţia şi bunăstarea populaţiei.

Avem nevoie de o economie prosperă, de o societate sănătoasă, de o ţară frumoasă şi eu, împreună cu echipa pe care o conduc, vom depune toate eforturile pentru realizarea acestui scop. Şi doar dragostea pentru Moldova şi încrederea în noi înşine ne va ajuta să atingem culmile pe care ni le-am ales.

Doresc ca toate neplăcerile şi necazurile prin care aţi trecut în anul ce s-a scurs, să rămînă în trecut, iar anul 2013 să ne bucure cu realizări frumoase.

Permiteţi-mi să Vă transmit, în numele meu personal şi al echipei de socialişti, cele mai calde urări de bine. În Noul An vă doresc să fiţi sănătoşi, să aveţi parte de multe bucurii, fericire, linişte şi căldură în suflet, de dragostea familiei şi a prietenilor.

La mulţi ani!

Igor Dodon,
preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova

Sursa: socialistii.md

“ECHITATE” a constituit patru organizaţii sectoriale în municipiul Chişinău a veteranilor şi invalizilor Socialiştii au depus flori la bustul marelui poet Mihai Eminescu