Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Igor Dodon a avut o întrevedere cu Ambasadorul SUA la Chişinău

|versiune pentru tipar||
PSRM / 25 martie 2013
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Igor Dodon, preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, s-a întîlnit astăzi cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al SUA în Republica Moldova William H. Moser.

În cadrul întrevederii părţile au făcut un schimb de informanţii privind situaţia social-politică şi economică din ţară, exprimîndu-şi opiniile şi viziunile faţă de evoluţiile acestora.

Igor Dodon a ţinut să atenţioneze că formarea AIE 3 este un scenariu negativ pentru dezvoltarea de mai departe a Republicii Moldova. Potrivit lui Dodon, alegerile anticipate nu pot fi evitate cu orice preţ, păstrînd la guvernare actualele persoane compromise, care au dus la degradarea situaţiei în Moldova în toate domeniile.

În altă ordine de idei, ambasadorul SUA a exprimat dezacordul categoric al părţii americane vizavi de acţiunile PSRM de abrogare a Legii cu privire la egalitatea de şanse.

Sursa: socialistii.md

Igor Dodon s-a întîlnit cu ambasadorul Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Farit Mukhametshin Steguleţe cu inscripţia “Iubesc Moldova” vor fi distribuite astăzi în capitală