Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Igor Dodon a întreprins o vizită la Gimnaziul Internat nr.3 din mun. Chişinău

|versiune pentru tipar||
PSRM / 29 mai 2013
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Astăzi Igor Dodon, preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, fondatorul Fundaţiei de binefacere “Soluţia” a întreprins o vizită la Gimnaziul Internat nr.3 din mun. Chisinau cu prilejul finalizării anului de studii.

În internat îşi fac studiile circa 220 copii, care au fost abandonaţi de către părinţi. Igor Sandler, directorul Gimnaziului spune că, deşi în instituţia pe care o conduce sînt condiţii de trai decente, copiii, lipsiţi de grija părintească, sînt bucuroşi de orice atenţie, acordată de oamenii cu suflet mare.

Igor Dodon a felicitat elevii cu Sărbătoarea ultimului sunet, dorindu-le o vacanţă frumoasă. Liderul socialiştilor şi-a exprimat regretul că puterea nu acordă atenţia necesară dezvoltării tinerii generaţii, mai mult ca atît — închide şcoli, lipsindu-i pe copii de posibilitatea de a face studii în localităţile natale.

Igor Dodon şi-a asumat angajamentul să acorde o bursă de o mie de lei pe o perioadă de trei ani de zile, uneia dintre cele mai bune absolvente a Gimnaziului — Olesea Malikevici, care intenţionează să-şi continuie studiile la colegiul de medicină.

Din numele Fundaţiei de binefacere Igor Dodon a acordat copiilor Gimnaziului un ajutor material, asigurîndu-i, că pot miza pe susţinere din partea sa şi pe viitor.

Sursa: socialistii.md

Dezbateri organizate de Garda Tînără Socialiştii au lansat o iniţiativă legislativă de modificare a legislaţiei cu privire la administraţia publică locală