Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Igor Dodon s-a întîlnit cu Dirk Schuebel

|versiune pentru tipar||
PSRM / 13 august 2013
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Igor Dodon, preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova s-a întîlnit astăzi, 13 august 2013 cu Dirk Schuebel, fostul şef al delegaţiei Uniunii Europene în Moldova, în legătură cu încheierea mandatului acestuia în ţara noastră.

Socialistul Igor Dodon i-a mulţumit lui Dirk Schuebel, pentru activitatea desfăşurată în Republica Moldova. Dodon a menţionat faptul că în pofida ajutorului acordat de Uniunea Europeană, situaţia în majoritatea sectoarelor din ţară nu s-a îmbunătăţit din cauza utilizării iraţionale a resurselor financiare de către conducerea actuală a Statului.

În cursul întrevederii părţile au făcut un schimb de opinii cu privire la Conceputul de federalizare care urmează să fie elaborat de socialişti pînă la sfîrşitul anului 2013, Summit-ul de la Vilnius şi poziţia socialiştilor referior la vectorul euroasiatic al Republicii Moldova.

Sursa: socialistii.md

Igor Dodon: Băsescu e un tip disperat Igor Dodon şi Akbar Hasemi Aliabadi — despre perspectivele colaborării comercial-economice cu Iran