Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Igor Dodon a participat la Festivalul Etniilor

|versiune pentru tipar||
PSRM / 22 septembrie 2013
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Astăzi, Igor Dodon, preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova impreună cu mai mulţi membri ai PSRM au participat la Festivalul Etniilor care s-a defăşurat la Chişinău.

Igor Dodon a vizitat expoziţiile etniilor, prezentate în Grădina Publică “Ştefan cel Mare” şi a discutat cu majoritatea reprezentanţilor lor. În mod special Igor Dodon s-a oprit la standul Campaniei Naţionale “Iubesc Moldova”, care de asemenea era presentă la festivitate, iar membrii echipei repartizau trecătorilor steguleţe cu inscripţia “Iubesc Moldova”.

Igor Dodon a menţionat importanţa organizării unor asemenea Festivaluri prin care

se demonstrează o dată în plus cît de multunaţională este Republica Moldova şi cît de important este să manifestăm o atitudine tolerantă în relaţiile noastre de convieţuire paşnică, în vederea prosperării ţării noastre comune — Republica Moldova.

Preşedintele PSRM a subliniat că “Iubesc Moldova” este Campania care are drept scop promovarea valorilor culturale şi spirituale din Moldova, inclusiv, a tot ce este caracteristic pentru tradiţiile şi cultura moldovenească.

Sursa: socialistii.md

Igor Dodon: Guvernul trebuie să creeze condiţii stimulente pentru producătorii autohtoni Socialiştii sînt gata să se alăture luptei declanşate de către PCRM, în acelaşi timp comuniştii trebuie să facă unele clarificări pentru societate