Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Igor Dodon se va întîlni la Sankt-Petersburg cu diaspora moldovenească

|versiune pentru tipar||
PSRM / 11 august 2014
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Socialiştii continuă seria de întrevederi cu moldovenii care trăiesc şi muncesc peste hotare.

Astfel, pe data de 17 august curent liderul socialiştilor Igor Dodon va avea o asemenea întrevedere în sala de concerte a Palatului de cultură şi tehnică “I.I. Gaza” din Sankt-Petersburg.

În cadrul întîlnirii vor fi puse în discuţie mai multe subiecte legate de: situaţia social-politică din Moldova, pericolele şi riscurile pentru economia moldovenească după semnarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană, perspectiva dezvoltării relaţiilor bilaterale moldo-ruse.

În finalul întrevederii va fi organizat un concert cu participarea vedetelor estradei moldoveneşti.

Amintim, că în iulie curent a avut loc o întrevedere similară la Moscova. În următoarele săptămîni se preconizează întîlniri cu moldovenii din Surgut, Soci şi alte oraşe.

Menţionăm că în Federaţia Rusă trăiesc şi muncesc peste 700 mii compatrioţi de-ai noştri. Doar în anul trecut aceştea au transferat în Moldova circa 1,2 mld. dolari, ceea ce reprezintă circa 16% din PIB şi aproximativ 60 la sută din suma totală de remitenţe venite în Moldova de peste hotare.

Sursa: socialistii.md

Cinci soluţii ale socialiştilor pentru problema producătorilor agricoli Socialiştii au lansat un set de acţiuni cu prilejul zilei de 24 august