Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Deputaţii din FR împreună cu Igor Dodon, preşedintele PSRM au vizitat Complexul Memorial “Eternitate”

|versiune pentru tipar||
PSRM / 27 septembrie 2014
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Astăzi, la invitaţia preşedintelui Partidului Socialiştilor, Igor Dodon, la Chişinău au sosit deputaţii Dumei de Stat a Federaţiei Ruse, Serghei Mironov şi Oleg Paholcov pentru a participa la Congresul al XII-lea Extraordinar al PSRM.

Mai mulţi membri ai PSRM, împreună cu oficialii de la Moscova au mers la Complexul Memorial “Eternitate” unde au depus flori pentru a aduce un omagiu eroilor căzuţi în cel de-al doilea război mondial.

Serghei Mironov, deputat în Duma de Stat a FR, liderul partidului “Spravedlivaia Rossia” a menţionat că astăzi este foarte important să ţinem minte despre faptele eroice ale ostaşilor care au eliberat Europa de ciuma fascistă, deoarece lupta cu fascismul devine tot mai actuală, mai ales în contextul evenimentelor din Ucraina.

Referindu-se la participarea la lucrările Congresului al XII-lea extraordinar al PSRM Mironov a subliniat: “Noi avem o colaborare frumoasă cu PSRM şi recent am semnat un acord de colaborare dintre partidele noastre. Sunt foarte bucuros că într-o perioadă foarte scurtă de timp, mă întîlnesc a treia oară cu Igor Dodon. Noi susţinem acest partid deoarece are o poziţie clară pro-moldovenească şi considerăm că interesele naţionale, viitorul şi siguranţa poporului din Moldova sînt priorităţile de bază ale PSRM.”

La rîndul său, Igor Dodon, a mulţumit oaspeţilor pentru faptul că au acceptat să participe la lucrările congresului, menţionînd că “Spravedlivaia Rossia” este un partener de încredere pentru PSRM.

Sursa: socialistii.md

Igor Dodon cheamă deputaţii din Parlamentul RM să se alăture iniţiativei de iniţiere a moţiunii de cenzură asupra activităţii Guvernului Leancă Partidul Socialiştilor din RM a organizat Congresul al XII-lea Extraordinar al formaţiunii