Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Igor Dodon a fost oaspete de onoare la Campionatul Mondial de Motociclism pentru Cupa “Iuri Gagarin”

|versiune pentru tipar||
PSRM / 25 aprilie 2015
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Astăzi, la Chişinău se desfăşoară Campionatul Mondial de Motociclism pentru Cupa “Iuri Gagarin”. Competiţia este organizată sub patronajul Ambasadei FR, cu sprijinul Partidului Socialiştilor din RM.

Oaspete de onoare al evenimentului a fost liderul Partidului Socialiştilor, deputatul în Parlamentul RM, Igor Dodon. În cuvîntul său de salut, adresat sportivilor, Igor Dodon a evidenţiat importanţa unor astfel de evenimente pentru Moldova, menţionînd că Partidul Socialiştilor mereu a sprijinit şi va susţine şi pe viitor dezvoltarea sportului în ţara noastră.

Liderul PSRM s-a arătat mulţumit de faptul că numărul sportivilor participanţi la motocrosul pentru Cupa “Iuri Gagarin” este în creştere. În opinia lui Dodon, astfel de competiţii contribuie la dezvoltarea şi consolidarea relaţiilor de prietenie între popoare. “Avem o istorie comună, un cosmos comun. Avem şi o victorie comună”, a spus în final Igor Dodon, dorind succes şi victorie celor mai puternici.

La competiţie au participat aproximativ 50 de sportivi de diferite vîrste din cîteva state.

Sursa: socialistii.md

Socialiştii cer tribunal internaţional pentru oligarhii care guvernează Moldova Conducerea PSRM a participat la Forul Internaţional “Răspunsul solidar la provocările globale — calea spre o lume echitabilă”