Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPR

Vadim MIŞIN: Ziua Victoriei asupra fascismului este principala sărbătoare a întregii omeniri

|versiune pentru tipar||
PR / 9 mai 2014
Partidul “Renaştere”

Astăzi, 9 mai 2014, liderul Partidului “Renaştere-Возрождение”, deputatul Parlamentului Republicii Moldova, Vadim Mişin, împreună cu familia, prietenii, colegii şi membrii de partid au depus flori la Focul Veşnic la Complexul Memorial “Eternitate” în memoria milioanelor de oameni care au murit în anii Marelui Război pentru Apărarea Patriei.

Coloana a fost formată din activişti de partid şi susţinători ai formaţiunii care au mărşăluit solemn spre Focul Veşnic purtând simbolurile partidului, depunând flori şi închinându-se tuturor celor care cândva şi-au dat viaţa pentru salvarea lumii.

Vadim Mişin a răspuns la întrebările jurnaliştilor. Liderul partidului “Renaştere-Возрождение” a subliniat că Ziua Victoriei este principala sărbătoare a omenirii, sărbătoarea care a dăruit Pace lumii, oprind fascismul. 9 Mai este o zi a memoriei şi durerii, ziua recunoştinţei şi purificării morale, ziua conştientizării faptului că suntem urmaşii celor care au fost în stare să pună capăt războiului. Această zi reprezintă mândria pentru oamenii pentru care Patria şi Onoarea nu erau cuvinte deşarte, care îşi iubeau într-atât de mult pământul şi ţara, încât şi-au dat viaţa pentru ea, pentru noi, pentru viitor.

Memorie veşnică tuturor luptătorilor căzuţi în Marele Război pentru Apărarea Patriei! Felicitări cu ocazia Zilei Victoriei!

Centrul de presă al Partidului “Renaştere-Возрождение”
Sursa: rrm.md

Partidul “Renaştere” şi-a lansat propriului ziar Oleg Babenco: Respectarea drepturilor omului în Republica Moldova