Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPR

Vadim MIŞIN: A fost anunţată data alegerilor parlamentare. Suntem pe ultima sută de metri

|versiune pentru tipar||
PR / 2 iunie 2014
Partidul “Renaştere”

Sâmbătă, 30 mai 2014, în Chişinău a avut loc un seminar în cadrul căruia s-a adunat activul Partidului “Renaştere-Возрождение” pentru a fi discutate toate particularităţile legate de viitoarele alegeri parlamentare. În calitate de oaspete de onoare al întâlnirii şi raportor principal a fost invitat preşedintele Comisiei Electorale Centrale, Iurie Ciocan.

Startul evenimentului a fost dat de Preşedintele Partidului “Renaştere-Возрождение”, Vadim Mişin, care a menţionat în adresarea lui către cei prezenţi în sală că “data alegerilor parlamentare a fost stabilită pentru ziua de 30 noiembrie 2014. Putem spune că intrăm în perioada preelectorală”.

Vadim Mişin a subliniat că “a fost adunată o echipă puternică a partidului, care are experienţă, însă majoritatea membrilor nu au participat anterior la alegeri. Acest motiv a servit drept temei de adresare a Biroului Consiliului Republican al Partidului către preşedintele Comisiei Electorale Centrale, Iurie Ciocan, cu scopul ca acesta să explice toate subtilităţile campaniei electorale şi prevederile legate de procedura de vot”.

Este o temă complicată care cu greu poate fi înţeleasă fără o pregătire juridică. Însă, graţie răbdării şi artei oratorice de care a dat dovadă preşedintele Comisiei Electorale Centrale, toţi cei prezenţi în sală au asimilat uşor teoria care urmează a fi aplicată în curând.

Centrul de presă al Partidului “Renaştere-Возрождение”
Sursa: rrm.md

Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametşin, a avut o întrevedere cu Preşedintele Partidului “Renaştere”, Vadim Mişin Consiliul Republican al Partidului “Renaştere” a organizat o masă rotundă la tema “Colaborarea maturilor în numele copiilor”