Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPR

Vasile Tarlev a fost ales în funcţia de preşedinte al Consiliului Congresului Internaţional al Industriaşilor şi Antreprenorilor

|versiune pentru tipar||
PR / 24 octombrie 2014
Partidul “Renaştere”

Copreşedintele Partidului “Renaştere-Возрождение”, Vasile Tarlev, care deţine şi funcţia de preşedinte al Congresului Naţional al Industriaşilor şi Antreprenorilor din Moldova (CNIAM), a fost ales prin unanimitate de voturi în funcţia de preşedinte al Consiliului Congresului Internaţional al Industriaşilor şi Antreprenorilor (CCIIA).

Evenimentul a avut loc pe 16 octombrie, la Riga, în cadrul sesiunii anuale a CCIIA şi este un caz unic de alegere a unui reprezentant al Moldovei în acest post prestigios.

Vasile Tarlev a ajuns în fruntea acestei organizaţii într-un context deloc simplu, când sunt necesare eforturi comune din partea tuturor membrilor pentru realizarea politicilor economice, formării unui climat favorabil dezvoltării activităţii antreprenoriale atât în cadrul ţării, cât şi la nivel internaţional.

Congresul Internaţional al Industriaşilor şi Antreprenorilor (CCIIA) este un organ colegial de administrare a unei organizaţii internaţionale care se bucură de autoritate în cercurile de afaceri. Organizaţia întruneşte reprezentanţi din circa 30 de ţări ale lumii, inclusiv din 12 ţări membre ale Uniunii Europene.

Centrul de presă al Partidului “Renaştere-Возрождение”
Sursa: rrm.md

Veteranii muncii pedagogice au protestat la sediul comuniştilor de pe strada Nicolae Iorga din Chişinău