Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiSergiu Coropceanu

RE: Cu privire la apelul lui Igor Dodon

|versiune pentru tipar| Sergiu Coropceanu, 26 mai 2011

Din frica că nu va trece nici în turul doi al scrutinului, pentru alegerea Primarului general de Chişinău şi simţînd că pierde sprijinul colegilor de partid şi simpatizanţilor acestuia pe motiv că oamenii află, că cu implicarea lui Igor Dodon şi echipei sale municipiului Chişinău i-au fost aduse mai multe prejudicii materiale, care au influenţat, de asemenea, organizarea vieţii sociale a locuitorilor capitalei, Dodon încearcă să-şi caute o altă poziţionare şi să arate că este încă puternic.

Asemenea declaraţii poate face doar o persoană, care nu este încrezut în sine, o persoană care se teme şi nu are de unde să primească susţinerea chişinăuienilor.

Totodată, Dodon a obijduit celelalte partide chemîndu-le să-şi retragă candidaţii, lăsînd loc să se înţeleagă că pot avea loc negocieri.

Eu, Sergiu Coropceanu, în calitate de candidat la funcţia de Primar general de Chişinău declar, că Partidul Social Democrat a intrat în campania electorală nu pentru a obţine anumite interese de grup în urma negocierilor cu anumiţi candidaţi, ci pentru a nu permite ca la conducerea Primăriei să vine oameni dezinteresaţi de soluţionarea problemelor şi care se gîndesc doar la ei.

De aceia, voi lupta în continuare ca la şefia capitalei să nu ajungă Dodon sau Chirtoacă, persoane cărora le este indiferent problemele capitalei şi sunt doar interesaţi de promovarea personală, a partidului şi intereselor unui grup îngust.

Sergiu Coropceanu
Candidat la funcţia de Primar General de Chişinău
din partea Partidului Social Democrat

Sursa: coropceanu.md