Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiValentina Buliga

Notificare a Partidului Democrat din Moldova

|versiune pentru tipar| Valentina Buliga, 10 mai 2011

Serviciul de Presă al PDM constată că, în ediţia din 10 mai a ziarului “Jurnal de Chişinău” a apărut un articol, în care se propagă fără nici un suport idea privind posibila retragere din cursa electorală a Valentinei Buliga, fiind substituită poziţia oficial exprimată a Partidului Democrat.

Considerăm necesar să corectăm aceste denaturări de mesaj şi reiterăm poziţia partidului, enunţată de liderul formaţiunii, Marian Lupu, în cadrul unui briefing de presă susţinut la 6 mai: “Scopul de a consolida coaliţia democratică poate fi realizat în această campanie prin acumularea de către Partidul Democrat a cât mai multe voturi pe eşichierul politic de centru-stânga. Iată de ce Valentina Buliga va continua campania începută pentru Primăria municipiului Chişinău”.

Menţionâm că, în seara de 9 mai, în cadrul emisiunii “Moldova în Direct”, difuzate la postul public de televiziune, doamna Valentina Buliga a confirmat că este un politician, care merge până la capăt şi va continua cursa electorală. Ea a amintit că propunerea Partidului Democrat de a merge cu un candidat comun al AIE a fost respinsă de Partidul Liberal Democrat acum o lună, atunci când mai era timp pentru a elabora şi strategiile de campanie corespunzătoare.

Reiterăm şi cu această ocazie poziţia Partidului Democrat, care ţinând cont de specificul electoratului şi doctrinei sale politice, va continua să consolideze electoratul de centru-stânga, ceea ce va reprezenta un puternic şi necesar aport la fortificarea AIE.

Sursa: www.buliga.md