Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare1994DeclaraţiiBŢI

Apel al Ligii Democrat-Creştine a Femeilor din Moldova către alegatoarele din republică

|versiune pentru tipar| BŢI, 23 februarie 1994

Dragi femei!

Campania electorala se apropie de sfîrşit. La 27 februarie veţi veni la sectoarele electorale a să vă daţi votul pentru cei ce pot să vă scoată din sărăcie şi mizerie.

Luaţi seama, nu confundaţi Liga Democrat-Creştină a Femeilor din Moldova, condusă de Dna Lidia Istrati, pe care o cunoaşteţi cu toţii, cu Asociaţia Femeilor, fostul Jensovet, condusă de Liudmila Scalnîi.

Liga Democrat-Creştina a devenit cunoscută acum trei ani prin activitatea femeilor de bună credinţă care au ajutat sinistraţii, refugiaţii, au fost tranşeile Trarisnistriei, ajută şi acum pensionarii, familiile cu mulţi copii, căci nu are funcţionari plătiţi şi toţi banii donaţi îi transferă celor săraci şi necăjiţi.

Noi, femeile din Liga Democrat-Creştina a Femeilor, nu credem într-un partid femeiesc care ar putea lua puterea în stat. De aceea am pornit în campania electorală împreună cu alte patru partide, formînd cel mai mare bloc electoral, Blocul Ţăranilor şi Intelectualilor din care mai fac parte Alianţa Ţăranilor Liberi, Congresul Intelectualilor, Partidul Democrat Creştin şi Partidul Naţional-Liberal. În lista de candidaţi ai Blocului Ţăranilor şi Intelectualilor sînt 24 de femei, ce reprezintă Liga Democrat-Creştină a Femeilor. Blocul are un program economic, social şi politic, argumentat ştiinţific, candidaţi oneşti, hotărîţi să facă totul pentru a-i ajuta pe cei condamnaţi la sărăcie de actuala conducere.

Dragi femei! Liga Democrat-Creştină a Femeilor din Moldova, condusă de Dna Lidia Istrati, face parte din Blocul Ţăranilor şi al Intelectualilor şi are ca siglă electorală cocoşul. Dacă doriţi să votaţi pentru Liga Democrat-Creştină a Femeilor din Moldova, votaţi Blocul Ţăranilor şi Intelectualilor. Votaţi cocoşul, simbol al deşteptării noastre. Cocoşul vă va întoarce nu numai punguţa cu doi bani, ci şi averea furată în anii de guvernare a regimului actual.

Comitetul Executiv al Ligii Democrat-Creştine a Femeilor din Moldova
/Mesagerul, an.2, nr.8, 23 februarie 1994/