Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2005DeclaraţiiPSDM

Reuniunea Social Democrată s-a desfăşurat sub lozinca: PSDM ADUCE SCHIMBAREA!

|versiune pentru tipar| PSDM, 7 februarie 2005
În pofida faptului că PSDM a primit refuz la adresările sale cu cerere de arendă a mai multor săli, la 6 februarie, în scuarul Operei Naţionale s-a desfăşurat Reuniunea Social Democrată. La acţiune au participat mai mult de 5000 de social-democraţi, veniţi din toate raioanele republicii, din oraşul Bălţi, municipiul Chişinău, Găgăuzia şi Transnistria.

Reuniunea Social Democrată a avut ca scop prezentarea şi lansarea programului Pro PSDM (PROgramul Poporului de edificare a statului de drept Social echitabil Democratic puternic — Republica Moldova). Acest program reprezintă şi platforma electorală a PSDM

În scena, instalată în faţa Teatrului de Operă, au urcat toţi candidaţii la funcţia de deputat în Parlamentul RM pe lista PSDM, liderii campaniei electorale şi conducerea partidului.

În faţa membrilor de partid, activiştilor, agitatorilor şi simpatizanţilor PSDM au ţinut discursuri toţi liderii campaniei electorale: Eugeniu Roşcovanu, Ghenadie Tatar, Vitalie Cazanir, Victor Ciobanu, Loretta Handrabura, Eduard Muşuc, care au făcut o scurtă prezentare a obiectivelor programului.

Un discurs special a ţinut Arcadie Covaliov, care le-a vorbit camarazilor despre nelegiuirile şi josniciile la care recurg comuniştii în lupta cu concurenţii electorali, simţite recent pe propria persoană.

Punctul final al Reuniunii l-au pus Preşedintele PSDM, dl. Ion Muşuc şi Preşedintele CN, dl. Oazu Nantoi, care au declarat că, în pofida condiţiilor de discriminare în care se desfăşoară campania electorală, PSDM va lupta pentru majoritatea mandatelor în Parlament şi formarea unui guvern social-democrat, pentru a putea transpune în viaţă PROgramul Poporului de edificare a statului de drept Social echitabil Democratic puternic — Republica Moldova.

Participanţii la Reuniune au scandat:
SCHIMBARE!
PRIMĂVARA VINE!