Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2010DeclaraţiiPCRM

Comuniştii propun Moldovei altă cale decât dezbinare şi confruntare

|versiune pentru tipar| PCRM, 9 octombrie 2010

Misiunea Partidului Comuniştilor din Republica Moldova este să unească societatea în numele unui viitor comun, prosper şi echitabil, a declarat, sâmbătă, preşedintele PCRM, Vladimir Voronin, în cadrul prezentării programului electoral al formaţiunii.

“Misiunea noastre este sa unim oamenii în numele unui viitor comun, prosper şi echitabil. Presupun că doar asemenea abordare este oportună şi viabilă astăzi pentru ţara noastră”, a declarat Vladimir Voronin în discursul său, accentuând că “în acest tunel întunecat în care a nimerit Moldova, întreaga societate aşteaptă cu speranţă acea rază de lumină de ieşire din criză”.

“Noi, comuniştii, suntem gata să intrăm în lupta pentru putere. Suntem gata să preluăm puterea, conştientizând că scopul acestei lupte nu este victoria unui partid în parte, conştientizând că la putere trebuie să vină Măria sa — poporul Republicii Moldova”, a anunţat Vladimir Voronin, prezentând programul electoral al PCRM “Moldova alege Victoria!”.

Potrivit liderului PCRM, programul lansat cuprinde toate direcţiile de dezvoltare ale Moldovei, care va oferi statului nostru “a doua suflare”. “Forţa noastră constă în capacitatea de a oferi ţării un proiect nou şi o perspectivă de dezvoltare, ce va deschide a doua suflare economiei, care va inspira încredere concetăţenilor noştri că sunt protejaţi”, a caracterizat Voronin programul propus.

Programul “Moldova alege Victoria!” elaborat şi prezentat de echipa Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, este axat pe trei direcţii prioritare: reconstrucţia socială, modernizarea economică şi securitatea statului şi unitatea civică. PCRM este prima formaţiune înscrisă în cursa electorală care a ieşit cu un program electoral bine structurat. Formaţiunea se va lansa în campania electorală odată ce Comisia Electorală Centrală va înscrie partidul în calitate de concurent electoral.

Sursa: www.pcrm.md