Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2010DeclaraţiiPLDM

Comunicat de presă cu privire la apariţia unor materiale denigratoare la adresa PLDM

|versiune pentru tipar| PLDM, 20 noiembrie 2010

Avertizăm cetăţenii asupra faptului ca în ultima perioadă au aparut o serie de materiale denigratoare la adresa Partidului Liberal Democrat din Moldova. Cetăţenii primesc fluturaşi şi pliante care îl înfăţişează pe preşedintele PLDM, Vlad Filat, alături de liderul PCRM. Precizăm că este un fals grosolan, prin care anumiţi concurenţi electorali încearcă să ne defăimeze.

Reamintim ca PLDM s-a pronunţat categoric împotriva unei alianţe cu PCRM, astfel că materiale de acest gen reprezintă doar falsuri menite sa inducă in eroare alegătorii.

Ne aşteptăm că atacurile murdare la adresa PLDM şi a liderilor noştri să se intensifice în zilele următoare şi facem apel către cetăţeni să nu se lase influenţaţi de acest gen de atitudine promovată de unii dintre oponenţii noştri politici care, din lipsă de argumente şi viziune pentru viitor, folosesc astel de metode.

PLDM dezaprobă orice fel de campanie electorală negativă, bazată pe manipulare şi minciună. Deşi încă de la începutul campaniei electorale, PLDM si liderul sau, Vlad Filat, au fost supuşi unor atacuri dure şi murdare din partea majorităţii concurenţilor electorali, noi ne-am respectat promisiunea făcută în faţa cetăţenilor de a desfăşura o campanie electorală pozitivă, singurul nostru obiectiv fiind acela de a le prezenta alegătorilor viziunea noastră pentru viitorul ţării.

Serviciul de presă al Partidului Liberal Democrat din Moldova