Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2010DeclaraţiiPSD

Actorul Alexandr Şişchin este candidat PSD la funcţia de deputat

|versiune pentru tipar| PSD, 19 noiembrie 2010

Renumitul actor, Alexandru Şişchin, susţine Partidul Social Democrat în actuala campanie electorală. Declaraţia a fost făcută astăzi 19 noiembrie, în cadrul unei conferinţe de presă.

Şişchin a specificat că ceea ce l-a determinat să se lanseze în politică, a fost anume faptul că împărtăşeşte ideile social-democraţilor, al platformei electorale ale acestora în special aspectele economice, ce vizează sectorul agrar, al reconstituirii colhozurilor, al zonei de comerţ liber, dar şi cele din domeniul social.

Artistul a menţionat că fiind om de artă şi posedînd o calitate deosebită, de empatie, a simţit o vibraţie pozitivă anume spre acest partid, care crede el, va fi capabil să rezolve multe dintre problemele cu care se confruntă cetăţenii acestei ţări.

“Ce se întîmplă în jurul nostru, cine suntem şi ce vrem?”, se întreabă retoric Şişchin, îndemnînd oamenii să contempleze asupra alegerii pe care o vor face pe 28 noiembrie, atunci cand vor merge la vot.

Actorul a precizat că nu va abandona teatrul ci va încerca să-l promoveze peste hotarele ţării, pentru că spune el, Republica Moldova are foarte mulţi oameni talentaţi.

“Dragi cetăţeni ai Republicii Moldova eu nu vă chem să votaţi pentru un partid anume, ci să vă gînditi bine pentru cine votaţi!”, a încheiat acesta.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md