Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiMPA

Pe Lista Antimafiei sunt exclusiv oameni fără interese în domenii de prioritate ale statului

|versiune pentru tipar| MPA, 6 octombrie 2014 | 

După cazul Pădurea Domnească, noi, Mişcarea Populară Antimafie, avem ocazia să dăm jos Guvernarea actuală care, pe parcursul a cinci ani de zile, s-a ocupat constant cu deturnarea fondurilor statului în interese personale şi de grup. Dacă la 6 ianuarie eram singuri şi am reuşit să dăm jos un Guvern şi pe Plahotniuc din prezidiul Parlamentului, acum, avem nevoie de votul cetăţenilor.

Noi venim în această campanie electorală cu sloganul “Nicio obligaţiune în afara interesului public!” şi Lista noastră de candidaţi demonstrează acest lucru. Avem pe Listă exclusiv oameni fără interese în domenii de prioritate ale statului, parte din ei sunt aleşi din rândul concetăţenilor plecaţi la munci peste hotare care vor reveni acasă să îmbrăţişeze o carieră politică şi care au o experienţă europeană de convieţuire între oamenii din statele Uniunii Europene.

Noi am pornit în această Campanie electorală ştiind că ea este pentru noi o acţiune de sacrificiu împotriva acţiunilor de lux ale campaniilor electorale ale partidelor de la Guvernare şi a comuniştilor la fel. Noi vom contrapune energia, adevărul pe care-l avem împotriva milioanelor pe care le vor investi ei în această campanie electorală.

Sursa: www.antimafie.md