Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiAMN

Declaraţia Alianţei “Moldova Noastră”

|versiune pentru tipar||
AMN / 9 aprilie 2004
Alianţa “Moldova Noastră”Biroul Permanent al Consiliului Politic Central al Alianţei “Moldova Noastră” îşi exprimă nedumerirea totală faţă de cele expuse de dl Victor Şelin în ziarul “Vremea” din 23 martie curent şi în această ordine de idei declară următoarele:

Principiile democratice care stau la baza Partidului “Alianţa «Moldova Noastră»” i-au permis plenar dlui Victor Şelin să-şi expună şi să-şi apere punctul de vedere vizînd starea de lucruri în partid, cu atît mai mult în calitatea sa de membru al Biroului Permanent. Dar, în dorinţa de a argumenta cît mai convingător plecarea sa din partid, dl Şelin prezintă fapte care nu corespund adevărului, dar şi logicii elementare, unicul scop fiind inducerea în eroare a membrilor de partid şi chiar a opiniei publice.

În legătură cu aceasta, Biroul Permanent al Consiliului Politic Central îşi exprimă convingerea că afirmaţiile expuse în ziarul patronat de dumnealui nu constituie altceva decît opinia personală a dlui Şelin, ceea ce nu reflectă poziţia conducerii şi a membrilor Alianţei “Moldova Noastră”. Biroul Permanent al Alianţei “Moldova Noastră” s-a pronunţat pentru excluderea lui Victor Şelin din rîndurile partidului.

Considerăm declaraţia dl Victor Şelin drept rezultatul unor îndelungate rătăciri politice în scopul obţinerii unei poziţii privilegiate în business. În acelaşi timp, membrii Biroului nu exclud faptul că declaraţiile dlui Şelin constituie o verigă din şirul acţiunilor partidului de guvernămînt îndreptate spre dezbinarea din interior a Alianţei “Moldova Noastră” şi neadmiterea cooperării forţelor de opoziţie.

Serviciul de presă al PAMN
Sistemul. Starea societatii: incercari de diagnosticare — in prizonieratul circumstantelor istorice Declaraţia AMN privind încălcările grave ale legislaţiei în vigoare a Republicii Moldova şi îndeosebi a Legii Republicii Moldova privind statutul juridic special al Găgăuziei (Gagauz-Yeri) nr. 344/13 din 23.12.94