Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiAMN

Comunicat de presă al Alianţei “Moldova Noastră”

|versiune pentru tipar||
AMN / 5 iunie 2008
Alianţa “Moldova Noastră”

Sambata, 7 iunie, 2008, cu incepere de la ora 11:00, in incinta Institutului Muncii din Chisinau, se va desfasura Congresul VII extraordinar al Aliantei “Moldova Noastra”. Convocarea lui este determinata de cerintele noii Legi cu privire la partide, care impun formatiunile politice sa-si ajusteze documentele de baza pana in octombrie, curent.

Totusi, dincolo de aspectele formale ce vor fi decise in cadrul forului suprem al AMN, esentiale vor fi aspectele ce privesc strategia pre-electorala a partidului. Principala forta a Opozitiei din Moldova va prezenta in premiera elaborarile sale pentru o viitoare guvernare democratica, practic, imaginea de viitor ce se doreste pentru republica.

In cadrul evenimentului AMN isi pune alte scopuri decat cele de a produce impresii vizuale, dar Congresul se desfasoara in regim deschis, iar presa si obvservatorii vietii politice din Republica Moldova sunt bineveniti sa urmareasca lucrarile forului suprem al partidului.

Centrul de Presa al AMN
Comunicat de presă al Alianţei “Moldova Noastră” Declaraţie a delegaţilor Congresului VII al AMN privind Ideea naţională a Republicii Moldova — aderarea la Uniunea Europeană