Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiAMN

Comunicat excepţional al AMN privind cazul Ionel

|versiune pentru tipar||
AMN / 27 februarie 2009
Alianţa “Moldova Noastră”

S-a produs! Dupa ce la 26 februarie examnarea a fost zadarnicita prin neprezentarea dosarului, astazi Judecatoria Straseni a casat verdictul anterior de condamnare a primarului AMN de Vorniceni, Gheorghe Ionel. S-a constatat ca omul era pedepsit fara vina, ceea ce confirma aprecierea noastra ca dosarul este politic, fabricat la companda Puterii, care a fost umilita la alegerile locale in Vorniceni.

Dar aici dictatura s-a declansat — afland despre decizia instantei organele de forta au impresurat Judecatoria Straseni. Sustinatorii lui Gheorghe Ionel au ramas in interior, intelegand ca primarul lor va fi din nou arestat. Agentii CCCEC au chemat intariri si cu ajutorul a inca 40 de politisti au patruns in incinta instantei de judecata cu forta. Cazul, si asa fara precedent, a degradat intr-un atac brutal al politistilor asupra cetatenilor, inslusiv a femeilor, care au fost lovite, imbrancite, li s-au rupt hainele. Aceasta e ordinea comunista - teroarea dusa pana in casa justitiei si dispretul fata de cetateni. Dar, avem inca o victorie in istanta, ce convinge — AMN este forta care invinge!

Luni, 2 martie, la ora 10:00 invitam presa si observatorii la o conferinta de presa extraordinara la Alianta Moldova Noastra, despre teroarea comunista si intrebarea cruciala — pot sau nu avea loc alegeri libere in asemnea conditii in Republica Moldova!

Centrul de presă al AMN
Cazul “ambulanţelor” s-a încheiat ieri. Continuă lupta pe cazul primarului Ionel! Apel al Alianţei “Moldova Noastră”