Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiAMN

Pe 12 decembrie e convocat Congresul VIII ordinar al AMN

|versiune pentru tipar||
AMN / 10 decembrie 2009
Alianţa “Moldova Noastră”

Biroul Permanent Central (BPC) al Aliantei Moldova Noastra a aprobat principalele repere pentru desfasurarea Congresului VIII al partidului. Au fost adoptate, ca proiecte, agenda, raportul de baza, hotararea, precum si propunerile referitoare la numarul si componenta forurilor de conducere pentru perioada urmatoare. S-a propus si adoptarea unei declaratii politice.

Accentul principal, asupra caruia au insistat membrii BPC, se pune pe eficientizarea, modernizarea si intinerirea Aliantei Moldova Noastra, dar si pe rolul partidului in consolidarea coalitiei democratice de guvernare si in atingerea obiectivelor nationale.

In acelasi timp, BPC a recunoscut meritul incontestabil, calitatea de lider demonstrata de dl Serafim Urechean si a decis sa propuna candidatura domniei sale pentru a fi reales in functia de Presedinte al Aliantei Moldova Noastra.

Congresul VIII al AMN, dupa cum a fost programat anterior, va avea loc pe 12 decembrie, ora 11:00, in sala de conferinte a hotelului “Leogrand” si este, in general, deschis pentru reprezentantii interesati ai misiunilor diplomatice si ai mass-media.

Centrul de presă al AMN

Provocările comuniştilor sunt sortite la eşec A avut loc Congresul VIII al AMN