Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiAMN

Apel către Moldova al Partidului Politic “Alianţa Moldova Noastră”

|versiune pentru tipar||
AMN / 14 iulie 2010
Alianţa “Moldova Noastră”

Stimaţi concetăţeni!

Partidul Politic Alianţa Moldova Noastră se adresează către fiecare dintre dumneavoastră cu îndemnul de a fi alături de cei care au de suferit ca urmare a inundaţiilor devastatoare din anul acesta.

Ne adresăm înainte de toate către reprezentanţii AMN în teritoriu, către organizaţiile primare , către consilieri, primari, vicepreşedinţi şi preşedinţi de raioane, către deputaţii AMN în Parlamentul Republicii Moldova cu rugămintea de a contribui direct la ajutorarea celor care sînt afectaţi de inundaţii.

Orice sumă contează, orice gest va constitui în cele din urmă un sprijin de care au nevoie oamenii. Donaţi atît cît puteţi, pentru a aduce puţină alinare semenilor noştri afectaţi de calamităţi.

Alianţa Moldova Noastră a fost şi rămîne alături de oameni la bine şi la greu. Furia naturii este întotdeauna greu de stăvilit, însă solidaritatea oamenilor a fost de fiecare dată singurul dig care nu a cedat.

Să fim alături de oameni. Să le întindem o mînă de ajutor acum cînd ei au nevoie de ea.

Serafim Urechean,
Preşedintele PP AMN
Rezoluţia Conferinţei Naţionale a Organizaţiei de Femei a Alianţei “Moldova Noastră” Apel la Corectitudine şi Solidaritate adresat componentelor AIE de către liderii teritoriali ai Alianţei Moldova Noastră