Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiAMN

Comunicat de presă al Alianţei “Moldova Noastră”

|versiune pentru tipar||
AMN / 24 noiembrie 2010
Alianţa “Moldova Noastră”

Victor Osipov, vicepreşedintele Partidului Alianţa Moldova Noastră, a făcut public în cadrul unei conferinţe de presă, conţinutul unui card de memorie, adus, sub acoperirea anonimatului de către cineva la sediul AMN. Potrivit lui Osipov, este vorba despre o bază de date privind srtructura organizatorică a PCRM, sistemul de cotizare aplicat în cadrul formaţiunii, informaţii privind migrarea din şi către partid, monitorizarea de către PCRM a acţiunilor altor formaţiuni.

Vicepreşedintele AMN este de părere că scurgrea informaţiei de acest gen vorbeşte despre anumite tensiuni şi disensiuni în cadrul PCRM.

În aceeaşi conferinţă de presă au fost făcute publice şi secvenţe video de la una dintre şedinţele grupului de agitatori Durleşi, surprinşi consumînd alcool în primele ore ale zilei. Ulterior acelaşi grup s-a angajat în discuţii aprinse cu un echipaj al poliţiei rutiere care a depistat că şoferul echipei respective era băut la volan. Din secvenţa video reese că unul dintre liderii grupului de agitatori ameninţă echipajul de poliţie cu concedierea acestuia imediat după alegerile din 28 noiembrie.

Potrivit lui Osipov, comportamentul comuniştilor lasă să se înţeleagă în ce mod unii dintre reprezentanţii lor ajung pînă la urmă la spitalul de urgenţă.

Biroul de presă al AMN

Eurointegrare înseamnă reformare şi prosperitate pentru Republica Moldova Victor Osipov: Dezmint părăsirea AMN!