Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiMAE

MAE salută proiectul dlui Veaceslav Untilă

|versiune pentru tipar||
MAE / 12 ianuarie 2010
Mişcarea “Acţiunea Europeană”

MAE salută declaraţiile făcute de dl Veaceslav Untilă în cadrul conferinţei de presă de astăzi şi consideră că proiectul pe care domnia sa îl propune partidelor extraparlamentare şi personalităţilor din viaţa politică, socială, economică şi culturală corespunde întru totul cu obiectivele partidului nostru.

Considerăm că împreună cu echipa formată în jurul domnului Veaceslav Untilă vom construi o forţă care să scoată Republica Moldova din criza economică şi politică. MAE a dovedit de-a lungul timpului că are deschidere către realizarea unei platforme politice unitare şi reformatoare care să se adreseze tuturor cetăţenilor din Moldova care privesc spre viitor.

Sîntem onoraţi că împreună cu dl Veaceslav Untilă, dl Iurie Colesnic şi toţi cei care au decis să li se alăture pe drumul reformelor vom realiza un proiect comun, în care interesele partidului nu vor fi puse niciodată mai presus de interesele poporului.

Îl cunosc de mult timp pe dl Untilă şi ştiu că prin tot ce a făcut din momentul în care a intrat în politică a urmărit să unifice şi să aducă clasa politică mai aproape de viaţa de zi cu zi a concetăţenilor noştri. Îl respect pentru acest lucru şi am convingerea că toţi cei care l-au urmat sînt oameni de valoare, oameni care nu se duc la mai bine, ci vin să muncească şi să lupte pentru o cauză naţională.

MAE este un partid tînăr, format din oameni inimoşi şi de bună credinţă, care la fel ca şi dl Untilă şi colegii domniei sale, a dat totul pentru a scăpa ţara de comunism.

Sînt sigur că împreună vom reuşi să scăpăm ţara şi de sărăcie şi de corupţie. Ne recomandă toate lucrurile pe care le-am făcut pînă acum.

Îi invităm pe dl Untilă şi pe colegii domniei sale la continuarea discuţiilor pentru finalizarea acestui proiect care poate relansa, împrospăta şi reforma scena politică moldovenească.

Anatol Petrencu
Preşedintele MA
Sediul MAE din Chişinău a fost vandalizat din nou Comunicat de presa al Mişcării “Acţiunea Europeană”