Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiMAE

Sediul MAE din Chişinău a fost vandalizat din nou

|versiune pentru tipar||
MAE / 8 ianuarie 2010
Mişcarea “Acţiunea Europeană”

În noaptea de 7 spre 8 ianuarie curent, persoane neidentificate au vandalizat drapelele arborate pe faţada sediului Mişcării Acţiunea Europeană din Chişinău. Este vorba despre drapelele Uniunii Europene şi cel al MAE.

Reamintim că nu este pentru pirma dată când steagurile arborate pe faţada clădirii în care se află sediul MAE au fost distruse. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în luna noiembrie a anului trecut.

Şi de această dată, Mişcarea Acţiunea Europeană a anunţat organele de poliţie cu privire la neplăcutul eveniment şi aşteaptă încheierea cercetărilor întreprinse de acestea. Din păcate însă, nu credem că poliţia are suficiente probe pentru a prinde făptaşii. De aceea, MAE a decis instalarea unor camere de supraveghere, pentru a ajuta pe viitor la identificarea vinovaţilor.

Mişcarea Acţiunea Europeană protestează faţă de astfel de acte de vandalism care nu fac cinste nimănui, indiferent de culoarea politică. Considerăm că noua vandalizare demonstrează din nou că MAE şi acţiunile pe care le întreprinde deranjează alţi actori politici care recurg la acte huliganice.

Serviciul de presă al MAE

Rezoluţie privind implicarea MAE în combaterea violenţei în familie MAE salută proiectul dlui Veaceslav Untilă