Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiMPA

Atacurile raider pe înţelesul tuturor

|versiune pentru tipar||
MPA / 14 martie 2012
Mişcarea Populară Antimafie

Atacurile raider în Moldova sunt o afacere extraprofitabilă: printr-o mită judecătorilor, care peste noapte vă transmit proprietatea asupra companiilor, puteţi deveni ceea ce a devenit mafiotul Plahotniuc.

Astfel, judecătorii, primind împuterniciri de la popor pentru a face justiţie, se folosesc de acestea pentru a împărţi averile altora, pentru a transmite active, acţiuni, fabrici, bănci, societăţi de asigurări, hoteluri… raiderului Plahotniuc. Tot ce are Plahotniuc este furat prin raid, iar 90% din aceste furturi sunt efectuate în timpul “democraţilor” AIE.

Astfel, 4 milioane de moldoveni, familiile şi rudele noastre, îi cumpără lui Plahotniuc bănci, societăţi pe acţiuni, hoteluri şi alte active preţioase, plătind din bugetul statului la CEDO pentru furturile lui Plahotniuc.

Astfel, judecătorii din cea mai săracă ţară a Europei îşi construiesc palate şi îşi schimbă iahturile, iar poporul se întreabă de ce nu ne ajung bani pentru drumuri, şcoli, medicină, educaţie şi dezvoltare, de ce nu vin investiţii, de ce fug oamenii de afaceri, de ce nu sunt locuri de muncă. Ajungem ca Guvernul să împrumute credite, comparabile cu plăţile la CEDO.

Atacurile raider pe înţelesul tuturor

Viorel Ţopa
Sursa: www.antimafie.md

Nicolae Timofti este candidatul Mafiei Crimele săvârşite de Voronin sunt perpetuate de Plahotniuc şi Filat