Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiMPA

Noi nu vom fi complici la demolarea statului Român. Noi nu vom merge la abatorul de vot Ponta — Antonescu

|versiune pentru tipar||
MPA / 27 iulie 2012
Mişcarea Populară Antimafie

La 29 iulie 2009, în lipsa unei alternative, am instalat Mafia la guvernare în Republica Moldova. La 29 iulie 2012, suntem chemaţi să facem acelaşi lucru — să instalam Mafia la guvernare în România. Dacă în 2009, nu am avut alternativă, acum avem — TRAIAN BĂSESCU. USL a “falsificat cântarul democraţiei” prin “defectarea mecanismelor” statului de drept. Dacă mergi la Referendum şi votezi — NU demiterii lui Basescu, cântarul lor strâmb va arăta — DA.

Sigura alternativă este să nu mergi la “ABATORUL DE VOT PONTA — ANTONESCU” pentru că noi, cetăţenii europeni din Republica Moldova nu (mai) vrem să jucăm în RULETA RUSEASCĂ, noi cetăţenii români din Republica Moldova suntem singurii moldoveni care putem astăzi răzbuna votul nostru, dar şi al concetăţenilor noştri, votul prin care am instalat, acum trei ani, la Chişinău un REGIM MAFIOT.

Nu vom merge la vot pentru că Filat şi Plahotniuk au probleme la acelaşi Parchet din România şi l-au primit pe Ponta în vizită la Chişinău în speranţa că dacă îl demit pe Băsescu atunci ar putea să-şi instaleze Procuror General şi la Bucureşti.

Boicotul Referendumului din 29 iulie este o şansă nu numai pentru România, ci şi pentru Republica Moldova.

ÎN NUMELE MIŞCĂRII POPULARE ANTIMAFIE VĂ ROG SĂ NU MERGEŢI LA VOT. BOICOTAŢI TENTATIVA DE INSTALARE A UNUI REGIM MAFIOT ÎN ROMÎNIA ŞI ÎN SCURT TIM VOM SCAPA ŞI DE REGIMUL MAFIOT DIN REPUBLICA MOLDOVA

JOS MAFIA!

Sursa: www.antimafie.md

Boicotăm referendumul din 29 iulie În spatele atacului raider asupra Unimedia stă Vladimir Plahotniuc