Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiMPA

În spatele atacului raider asupra Unimedia stă Vladimir Plahotniuc

|versiune pentru tipar||
MPA / 31 iulie 2012
Mişcarea Populară Antimafie

Procesele de judecată pornite de Publika TV împotriva portalului de ştiri Unimedia fac parte dintr-un scenariu mai larg de preluare a mijloacelor de presă cu politici editoriale independente, neaservite actualii guvernări. Anterior, Publika TV a pornit un proces de judecată împotriva Jurnal TV cu scopul anihilării acestuia.

În condiţiile în care cel care stă în spatele acestei afaceri deţine controlul deplin asupra Justiţiei şi a Procuraturii, nu avem nicio îndoială în faptul că Atacul raider asupra Unimedia se poate finaliza în scurt timp cu preluarea de către Publika TV a mai multor mijloace mass-media.

Declaram cu toată responsabilitatea că în spatele Afacerii Publika TV stă Vladimir Plahotniuc — Ulinici şi beneficiarul adevărat al tuturor atacurilor asupra puţinilor mijloace mass-media independente este anume el.

Mişcarea Populară Antimafie va sprijini prin toate mijloacele legale libertatea presei şi vom face tot ce ne stă în puteri pentru a îngrădi mass media independentă de la încercările Mafiei de a o controla.

În numele Mişcării Populare Antimafie,

Sergiu Mocanu

Sursa: www.antimafie.md

Noi nu vom fi complici la demolarea statului Român. Noi nu vom merge la abatorul de vot Ponta — Antonescu Daniela Bodrug: Comisariatul de la Ciocana tăinuieşte o crimă