Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiMPA

Adresarea Organizaţiei Teritoriale Călăraşi a Mişcării Populare Antimafie către cetăţeni

|versiune pentru tipar||
MPA / 22 noiembrie 2012
Mişcarea Populară Antimafie

Stimaţi cetăţeni!

Ne adresăm către oamenii de bună credinţă care trăiesc pe acest petic de pământ, indiferent în ce limbă vorbesc şi pe cine au votat la alegeri. Ne adresăm concetăţenilor noştri din ţară şi de peste hotare, care vor să-şi crească copiii acasă şi să aibă grijă de părinţii lor.

Noi, membrii Mişcării Populare Antimafie de la Călăraşi, ne adresăm vouă, celor care nu le este indiferentă soarta lor, a familiilor lor, soarta apropiaţilor şi acestei ţări! Alăturaţi-vă nouă, fiindcă în situaţia creată, numai împreună vom putea pune capăt fărădelegilor care s-au petrecut şi se petrec în ultimii douazeci de ani în ţara noastră.

Guvernanţii corupţi până în măduva oaselor, se străduie prin fel şi chip să ne discrediteze în faţa voastră prin televiziunile, radiourile şi ziarele furate de la noi, cetăţenii acestei ţări peste care ei sunt stăpâni.

Nu-i credeţi, oameni buni, nu vă lăsaţi amăgiţi şi dezinformaţi. Noi suntem unica şi ultima linie de apărare în această luptă nedreaptă cu fărădelegea şi bătaia de joc de ţară şi propriul popor. Să ştiţi, dacă va fi nevoie, nu ne vom cruţa nici viaţa ca să apărăm dreptatea şi viitorul copiilor noştri şi al acestei ţări.

Ajunge să-i mai credem! Au avut posibilitate să ne-o demonstreze în ultimii ani, însă n-au făcut-o! Şi-au umplut buzunarele făcând din politică o afacere!

Noi suntem aceeaşi oameni simpli ca şi voi.

Dacă veţi avea curajul, veţi deveni ca şi noi. Veţi fi puternici, nu veţi fi indiferenţi de necazurile concetăţenilor noştri. Să ştiţi, important e să nu aveţi frică. Frică trebuie să le fie lor, celor aleşi din greşeală de noi, cei care ne-au minţit în campaniile electorale, dar când au venit la putere au uitat de ţară şi de popor. S-au îngrijit numai de dânşii şi de lingăii lor.

Noi o să-i facem să tremure de frică, de frica faţă de judecată care va veni inevitabil.

În viaţă sunt trei lucruri importante pe care trebuie să le facă fiecare om: să sădească un copac, să construiască o casă şi să crească un copil. Dar aceasta nu este de-ajuns. Trebuie să facem aşa ca toate acestea să aibă şi un viitor demn, să nu pierdem încrederea în ziua de mâine, să nu ne căutăm norocul undeva departe de ţară, copii, părinţi, bunei şi de casă. Astfel ca urmaşii noştri să nu se întrebe de ce le-am lăsat noi moştenire această fărădelege!

Ţara aceasta şi poporul ei merită un viitor mai bun!

Nicolae Discant
Preşedinte
Organizaţia Teritorială Călăraşi
Mişcarea Populară Antimafie

Sursa: www.antimafie.md

De ce este căutat Plahotniuc de Interpol Sergiu Mocanu: Contrabandă marca Filat