Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiMPA

Sergiu Mocanu: Consumul excesiv de onoruri este mai dăunător decât zahărul, sarea sau grăsimile

|versiune pentru tipar||
MPA / 30 decembrie 2013
Mişcarea Populară Antimafie

Vlad Filat continuă campania de profanare a simbolurilor statului, titlurilor de conduită şi onoare, dar şi a demnităţii umane. De orice s-ar fi atins omul ăsta a fost pângărit sau devalorizat. După ce în primăvara acestui an, a ajuns cadână în haremul lui Plahotniuk, la sfârşit de an, Vlad Filat a ajuns cel mai lacom consumator de onoruri din istotoria acestui stat.

Vitalie Rotaru este Preşedintele raionului Criuleni. Această funcţie i-a făcut-o cadou, socrul lui, care, la rândul lui, a cumpărat-o, în acest scop, de la Vlad Filat, acum doi ani. Rudele lui Vitalie Rotaru plătesc contribuţii şi până acum lui Vlad Filat pentru funcţia pe care şi-au dorit-o pentru familia lor. Dacă vă mai amitnţi cum mirele nostru de lux călărea voiniceşte un scuter pe apă, apoi cel care îl filma de pe puntea unui yacht era anume acest Vitalie Rotaru.

Tot Rotaru i-a acordat zilele trecute lui Vlad Filat titlul de cetăţean de onoare al raionului Criuleni.

Vlad Filat, toata viaţa lui a fost consumator de onoruri, titluri, diplome, grade, demnităţi publice. Goana dupa glorie — străină condiţiei lui umane, prea scundă pentru ce ar vrea el să fie considerat — l-a pus adeseori în ipostaze extrem de ridicole aşa cum ar fi, spre exemplu, discursul lui “ştiinţific” la Academia de Ştiinţă sau titlul de mare mason.

Consumul de onoruri, ca şi cel de heroină, crează dependenţă şi îl ţin pe om departe de realităţi într-o stare de beatitudine idioată. Pentru ca drogul să aibă efect, este necesar ca treptat să fie mărită doza până când consumatorul nu mai poate discerne între realităţi şi fantasmagorii. Vlad Filat astăzi nu-şi mai aparţine, el este în totalitate proprietatea lui Plahotniuk care ştie ce cantitate de onoruri publice să-i administreze, aşa ca acesta să rămână roabă şi cadână într-un harem politic alaturi de Lupu, Timofte, Leancă, Gadârcă, Ghimpu, Voronin şi mulţi alţii mai puţin importanţi. Haremul politic, astăzi, este cea mai de lux proprietate a lui Plahotniuk.

Stăpânind acest harem el stăpâneşte Republica Moldova.

Sursa: www.sergiumocanu.md

Sergiu Mocanu: Deputatul Furdui conduce o reţea criminală de estorcare a agenţilor economici Voluntarii Antimafie alături de JurnalTV pentru o presă liberă şi independentă!