Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiMPA

Din 27 iunie, nimic nu ne mai opreşte să demascăm mizeria de la conducere şi să realizăm demersul nostru de exterminare a Mafiei din Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
MPA / 26 iunie 2014
Mişcarea Populară Antimafie

Pe 27 iunie se va semna Acordul de Asociere dintre Republica Moldova — un fapt pe care noi ni l-am dorit foarte mult şi această zi pentru noi este una marcantă, ca să nu spunem de sărbătoare, pentru că ne vom bucura în regim de lucru, fără a face sărbători, de o zi care ne costă foarte mult.

Patrimoniul RM care a fost delapidat şi furat de aceşti hoţi în cinici ani de zile — de la băncile pe care le-a furat Plahotniuc altă dată şi le-a trecut în proprietatea lui, jafurile pe care le-a făcut de hoteluri, întreprinderi de stat şi până la Banca de Economii şi Aeroportul Internaţional Chişinău, pe care le-a furat împreună cu Filat şi Leancă.

Sacrificii, condamnări, lipsuri, pribegia cetăţenilor pe alte meleaguri şi, cel mai grav, umilinţa că trebuie să strângem dinţii şi să răbdăm pentru că trebuie să facem acest pas spre Uniunea Europeană.

Acestea sunt costurile pe care le-am plătit noi pentru ziua de 27 iunie şi slavă Domnului că semnarea are loc mai devreme şi mafioţii ăştia nu vor mai putea escroca sentimental cetăţenii.

Avem la conducere o armată de ocupaţie străină şi am tolerat-o ca să nu avem o altă armată de ocupaţie străină tataro-mongolă. I-am răbdat pe aceştia ca pe nişte lăcuste care au stat pe spatele nostru.

Din 27 iunie se schimbă paradigma. De a doua zi nu mai avem treabă cu ei. Deja ei trebuie să tremure de frică pentru tot ce au făcut. Noi, Mişcarea Populară Antimafie, avem meritul să vă fi spus, în perioada asta, tot ce au făcut ei. Am fost o mişcare politică extrem de responsabilă. Noi ne-am trăit această umilinţă pentru tot ce au făcut ei cu demnitate şi cu respect pentru dvs. şi ne-am străduit să nu provocăm nimic ce ar fi întors cursul european al RM. Tocmai de aceea, nu ne-aţi văzut foarte activi în perioada aceasta. De acum în colo, nimic nu ne mai opreşte — o să ne vedeţi activi şi vom reveni la mesajele noastre de demascare a acestei mizerii de la conducere.

Continuăm adunările noastre în teritoriu şi în străinătate. Sâmbătă, vom avea o întâlnire la Vadul lui Vodă, pe 6 iulie, o întâlnire la Atena. Pe 20 iulie, va avea loc şedinţa Consiliului Politic Naţional la care, împreună cu echipa noastră mică, vom discuta despre strategia campaniei şi oamenii cu care mergem în alegerile din noiembrie, iar pe 7 septembrie, vom convoca Congresul III al Mişcării Populare Antimafie.

Fiţi alături de noi, nu pierdeţi speranţa, nu pierdeţi curajul. Din 27 iunie, se schimbă paradigm — avem o nouă şansă şi Mişcarea Populară Antimafie, aşa cum ne ştiţi, necedând nimic din tot ce am construit toţi anii ăştia, vom reuşi în viitoarea campanie electorală şi pe urmă în demersul nostru de exterminare a Mafiei din Republica Moldova!

Sursa: www.antimafie.md

MPA: Traficul de influenţă este ocupaţia de bază a funcţionarilor de stat Să declarăm sistemul juridic eşuat şi păgubos pentru ţară şi să aducem arbitri străini — aşa cum se judecă la CEDO, aşa să se judece în RM!