Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţii

Partidul ŞOR s-a mobilizat şi au arendat tehnică pentru deszăpezirea Chişinăului

|versiune pentru tipar||
 / 21 aprilie 2017
Partidul “Şor”

Membrii Partidului ŞOR împreună cu simpatizanţi s-au mobilizat şi s-au implicat la maximum în deszăpezirea şi curăţarea străzilor Chişinăului de zăpada abundentă şi pomii căzuţi pe străzi, automobile şi în curţile caselor de locuit.

Iniţiativa a venit din partea Preşedintelui formaţiunii, Ilan Şor, postată pe pagina sa de Facebook.

Din moment ce în Orhei facem faţă cu brio situaţiei, fac apel să ne mobilizăm la maximum şi să ne implicăm la deszăpezirea drumurilor şi căilor de acces din municipiul Chişinău.

Este o situaţie dificilă pentru autorităţi, de aceea haideţi să nu fim indiferenţi şi să luăm lopeţile în mână şi la muncă!!!

Mai mult, am rugat ca să fie arendate toate utilajele posibile la implicarea în deszăpezire.

La indicaţia personală a Primarului de Orhei, Ilan ŞOR, au fost arendate mai multe unităţi tehnice de deszăpezire, care au fost implicate pe străzile din sectorul Râşcani, iar alte unităţi tehnice au fost direcţionate împreună cu membrii şi simpatizanţii partidului la curăţirea blocurilor şi căilor de acces spre farmacii şi magazine din acest sector.

Totodată, unităţile tehnice vor porni spre deszăpezirea altor sectoare din capitală.

Amintim, că în legătura cu situaţia de criză creată din cauza ninsorii municipiul Chişinău şi zonele sud şi centru a ţării au rămas blocate de nămeţi.

Sursa: partidulsor.md

Planurile şi viziunea Partidului ŞOR asupra evenimentelor actuale Partidul ŞOR îşi consolidează echipa de conducere