Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPAD

Mihai Godea şi medicii din Ialoveni au diagnosticat sistemul medical

|versiune pentru tipar||
PAD / 21 februarie 2012
Partidul Acţiunea Democratică

Deputatul Mihai Godea, preşedintele Partidului Acţiunea Democratică, a la 20 februarie 2012, o întrevedere cu medicii de la Centrul de Medicină Publică din Ialoveni.

În cadrul întrevederii au fost puse în discuţie problemele cu care se confruntă angajaţii din sectorul medical. Discuţia s-a axat pe situaţia financiară precară a medicilor dar şi a instituţiilor medicale din localităţi.

Una dintre pe problemele principale identificate ţine de dotarea instituţiilor medicale de stat cu medicamente de calitate proastă, impuse în sistem, ca urmare a sferelor de interes din domeniul farmaceutic.

Întâlnirea dată face parte din seria de Consultări Publice anunţate de către Partidul Acţiunea Democratică în urma cărora urmează să fie dezvoltate strategii de reformare a domeniilor vitale pentru Republica Moldova, care să răspundă aşteptărilor reale ale cetăţenilor.

Sursa: www.padm.md

Echipa de la Ungheni a fostului partid AMN a aderat la Partidul Acţiunea Democratică Declaraţia deputatului Mihai Godea în legătură cu amînarea audierilor parlamentare în problema transistreană