Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPAD

Echipa de la Ungheni a fostului partid AMN a aderat la Partidul Acţiunea Democratică

|versiune pentru tipar||
PAD / 19 februarie 2012
Partidul Acţiunea Democratică

Echipa de la Ungheni a fostului partid Alianţa Moldova Noastră (AMN) a aderat in corpore la Partidul Acţiunea Democratică.

Ex-deputatul şi fostul preşedinte al Organizaţiei Teritoriale Ungheni a AMN, Alexandru Lipcanu, a fost ales astăzi în calitate de preşedinte al Organizaţiei Teritoriale a raionului Ungheni a Partidului Acţiunea Democratică.

Împreună cu Alexandru Lipcanu, la PAD a aderat toată echipa locală a fostului partid AMN. Printre numele sonore din echipa care a aderat la Organizaţia Teritorială PAD se numără Ion Harea, ex-preşedintele raionului Ungheni, Gheorghe Primac, director al Colegiului “Gh. Asachi” din Ungheni, Mihai Serbianu, directorul Centrului de Diagnosticare Ungheni, Victor Colin, directorul colegiului Agroindustrial din Ungheni şi mulţi alţii.

Deja în calitatea sa de preşedinte al Organizaţiei Teritoriale Ungheni a Partidului Acţiunea Democratică, Alexandru Lipcanu a declarat următoarele: “Noi, cei care am făcut acest pas, am cântarit foarte bine şi am realizat cu toţii că în lupta pentru binele ţării asta este şansa pe care trebuie să o parcurgem, nu va exista o altă şansă decât PAD. Deşi mai există partide, interesele lor sunt altele decât binele ţării.”

În acelaşi context, Mihai Godea, preşedintele PAD, a declarat următoarele: “Sunt sigur, există oameni care mai au putere, mai au curajul să privească realitatea în faţă. Să se gândească la condiţia în care a ajuns fiecare om din ţara asta şi să meargă în luptă mai departe. Aceşti oameni se regăsesc în Partidul Acţiunea Democratică. Nu degeaba am ridicat stindardele, nu degeaba am transmis mesaje şi avertizări că bătălia pentru Republica Moldova nu s-a încheiat.”

Serviciul de presă al PAD

Interpelare privind acuzaţiile aduse judecătorilor Curţii Constituşionale Mihai Godea şi medicii din Ialoveni au diagnosticat sistemul medical