Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPAD

OF PAD a colectat 35 000 de lei pentru copiii defavorizaţi din ţară

|versiune pentru tipar||
PAD / 29 august 2012
Partidul Acţiunea Democratică

Organizaţia de Femei a Partidului Acţiunea Democratică a încheiat campania de colectare de fonduri “Fiecare Copil Contează” cu un eveniment monden organizat ieri, 28 august 2012, în sala festivă a Restaurantul Miadora din Chişinău.

În cadrul evenimentului au fost colectaţi 35000 de lei din care vor achiziţionate rechizite şcolare pentru copii din 18 familii social vulnerabile din Chişinău, Ialoveni, Soroca, Sângerei şi Ungheni.

“În familiile pe care le vom ajuta se întâmplă ca în poveştile bunicilor unde sunt câte 4–5 copii şi ies din casă pe rând ca să se poată încălţa o pereche de încălţăminte sau merg la şcoală cu acelaşi ghiozdan pe rând la şcoală.” a subliniat Natalia Ciobanu, preşedintele OF PAD.

Atracţia principală a serii de ieri a fost o prezentare de modă inedită în care femeile implicate voluntar au defilat pe podium pentru prima dată, pentru a celebra frumusţea şi naturaleţea de zi cu zi. De remarcat este şi faptul că seara a fost condimentată cu muzică de calitate, tombolă şi concursuri surpriză.

“A fost o seară frumoasă pentru că genericul acestei seri a fost «să ajutăm aproapele», şi dacă îmi amintesc bine ce spunea Păunescu — niciodată nu trebuie să uităm de cei mai trişti ca noi, iar copii trişti sunt, din păcate, foarte mulţi în Republica Moldova.” a declarat în cadrul evenimentului Mihai Godea, preşedintele Partidului Acţiunea Democratică.

Printre invitaţii de marcă s-au numărat femei din mediul managerial şi politic, lideri politici şi vedete ale showbiz-ului local.

Evenimentul a fost posibil cu suportul generos al Restarantului Miadora, Brio Model Management, ONClinic, Patiseria Dulce D’or, şi Aqua UnIQa.

Sursa: www.padm.md

PAD: AIE amînă ilegal condamnarea regimului totalitar comunist PAD a adus un omagiu limbii române