Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPAD

Călin Popescu Tăriceanu: Suntem gata să oferim Partidului Acţiunea Democratică mai mult decât o mână de ajutor!

|versiune pentru tipar||
PAD / 23 noiembrie 2012 | 
Partidul Acţiunea Democratică

Preşedintele Partidului Acţiunea Democratică, Mihai Godea, s-a întâlnit astăzi la Chişinău cu o delegaţie din conducerea Partidului Naţional Liberal din România şi a discutat despre necesitatea consolidării forţelor liberale în Republica Moldova ca forţă promotoare a unui curs European ireversibil.

La întâlnire a participat Liderul Grupului Parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor din România, Călin Popescu Tăriceanu, senatorul român Cristian David, vicepreşedintele Internaţionalei Liberale şi Tudor Cojocariu, preşedintele Clubului Liberal pentru Republica Moldova.

Călin Popescu Tăriceanu şi-a exprimat dorinţa ca în Republica Moldova să se consolideze o forţă liberală puternică şi în context a apreciat faptul că în mediul politic local s-a afirmat deja ca un partid cu potenţial — Partidul Acţiunea Democratică. De asemenea el a apreciat faptul că echipa PAD este formată din oameni care au dat dovadă de voinţă şi caracter atunci când au renunţat la funcţii comode la guvernare pentru a-şi promova propria viziune politică.

“Suntem gata să oferim Partidului Acţiunea Democratică mai mult decât o mână de ajutor” a subliniat Călin Popescu Tăriceanu.

Cristian David a precizat că este foarte benefic faptul că PAD, împreună cu partenerii din Internaţionala Liberală, va promova valorile liberale în Republica Moldova. Totodată Cristian David a anunţat că săptămâna viitoare la Chişinău se aşteaptă vizita preşedintelui Internaţionalei Liberale, Johannes Cornelis “Hans” van Baalen, vizită care vine să confirme suportul şi aprecierea internaţională pentru partidele liberale locale.

Mihai Godea a apreciat profund oportunitatea de a discuta cu lideri politici care au făcut istorie în politica românească şi au dovedit de-a lungul întregii lor cariere politice o clară loialitate faţă de valorile liberale.

Liderul PAD a subliniat că partidul va beneficia major din colaborarea cu PNL România, un partid istoric care duce mai departe o experienţă de peste un secol în politică. În acelaşi context, Mihai Godea a anunţat intenţia conducerii PAD de a intensifica colaborarea cu partenerii din Internaţionala Liberală atât în promovarea reformelor liberale în Moldova cât şi în plan regional şi internaţional.

Sursa: www.padm.md

Viorel Chivriga: Ce s-a întâmplat la Breansk este un pumn aplicat în plină figură agenţilor economici! A fost constituită Organizaţia Teritorială Făleşti a Partidului Acţiunea Democratică